Change Currency: USD

Change Language: English (US) русский язык

Ultimate dragen al zak voor elke vorm van ambachten, PDF-handleiding (Nederlands)

$12.00

Product Information

Deze elegante tas zal uitvoeren en organiseren van al uw naaien, quilten en andere ambachtelijke benodigdheden.

Klik op het product voor meer informatie.

Hier is demo video

En nog een video met verschillende design en kleuren  

Als dank aan de Quiltess.com winkel, kunt u nu de aankoop van deze tutorial in het Engels met parallelle automatische vertaling naar een van de volgende talen: Engels, Frans, Deutsche, Italiaans, Nederlands, 日本語, in de winkel ONLY. Als je het gekocht eerder en vertaling nodig, alstublieft, geef mij uw kassabon nummer en ik zal u de vertaling te sturen zonder extra kosten.

Deze tas heeft 18 zakken, plus extra vinyl duidelijke zakken, verbonden aan de draaibare haak voor kleinere voorwerpen (naalden, versieringen, sjablonen, kleine heersers, vingerhoeden, etc).

Grote zakken met ritssluiting zijn de grootte van een standaard tijdschrift, zal ook fit ipad / tablet of kleine snijmat.
Traditionele size patronen past kleinere vakken.

Meerdere gereedschappen, scharen, cutters, enz. Worden verticaal opgeslagen in mesh zakken, de ruimte efficiënt te besparen en het verstrekken van een gemakkelijke toegang.

Er is genoeg ruimte in tussen de zakken voor de stoffen, plastic doosjes verdeeld, miniatuur ijzer, draad spoelen, en andere items.

6 "x12" of een kleinere liniaal zal gemakkelijk glijden onder de zakken, waardoor de bodem zelfs steviger.

Scheiden rits aan de bovenzijde zorgt via de klep van de zak als strijken pad, die kan worden vervangen door beading mat voor juwelenmakers of ander vaartuig pad.

De kortere rits met extra mesh zak en meer 4 zakken aan de zijkanten, zult u eenvoudig en gemakkelijk toegang te geven al uw markers, potloden, pennen, naad rippers, snipers, enz., Die op efficiënte wijze in lussen op elastische band georganiseerd, gehecht aan de grote zak voor je, wanneer het open is. De lussen zijn gestikt door de hoek van 45 graden, waardoor uw markers, potloden en gereedschappen weerhoudt vallen en geeft u ook meer ruimte voor langere gereedschap.

Er zijn ook twee zakken aan de buitenzijde van de zak, is een ritssluiting aan de voorzijde en het andere gevouwen zak op de rug, waardoor ook een mof om deze tas op de bovenkant van de rollen naaimachine tas of reistas .Je zou ook geïnteresseerd in de aankoop van Supply kit voor deze tas of Tutorial en aanbod set 2 in 1 in mijn Quiltess.com winkel en op te slaan 

Duidelijke vinyl zakken van 12 kleuren variëteit is ook beschikbaar in Quiltess.com winkel, kwantumkorting beschikbaar

Geen restitutie voor digitale orders.

Gelukkig naaien!

Natalie Quiltessa

Product Code: ULTHX0TU50

 

eCommerce by CubeCart